Українська дівчинка з синдромом Дауна стала зіркою реклами

Фотографії Софії Санчес, усиновленої у США української дівчинки, прикрашають обкладинки журналів і сайт магазину одягу, її обличчя з’являється на телевізійних ток-шоу та на червоній доріжці в Голлівуді, її відео в соціальних мережах отримують мільйони переглядів. Пише maximum.fm.

8-річна дівчинка народилася в Україні і перший рік свого життя провела в дитячому будинку в Дніпрі, поки її не вдочерила пара зі США, яка вже має сина з синдромом Дауна. Раніше сім’я опублікувала відео, де Софія розповідає, що мати синдром Дауна геть не страшно. Вона це розповідала настільки невимушено, що швидко стала зіркою у мережі. Її відео отримували тисячі переглядів та поширень.

Харизматична Софійка з її мотиваційними відео привернула увагу ЗМІ. Дівчинку почали запрошувати на зйомки в рекламі, журналах та телевізійних ток-шоу, а також на різні події. Нещодавно Софійка повернулася з Нью-Йорка, де знімалася у великодній рекламі для однієї з найбільших мереж роздрібної торгівлі Target. (Ролик повинен з’явитися в кінці цього тижня).