Українські донори придумали мобільний додаток

Перша версія ДонорUA для мобільної платформи Android доступна всім бажаючим. Додаток містить загальну інформацію – список реципієнтів, центри крові, новини, але не містить персонального кабінету донора. Завантажити додаток можна за цим посиланням play.google.com.

«Процес планування кроводач був досить не зручним та не оптимальним. Можна було запланувати кроводачу на день, коли центр не працює, не враховувалась історія кроводач донора. Тепер ці фактори враховуються. На жаль, у нас немає 100% точної інформації про роботу центрів крові (звучить дивно, але іноді, щоб дізнатись таку просту інформацію, потрібно вмикати “режим Шерлока Холмса». Але ми працюємо над цим. Бот переїхав на новий сервер, став працювати швидше, і відповідати точніше. Крім того, ми розширили список платформ, на яких працює бот, додавши Viber, Microsoft Teams, Slack.», – повідомляють у прес-службі «donor.ua».

Також donor.ua/bot на сайті додано три навчальні відео, що в доступній формі розповідають про різні аспекти підготовки до кроводачі та відновлення після неї.