В одні з громад Дніпропетровщини сталася надзвичайна ситуація

Надзвичайна ситуація сталася у селі Першотравневської громади Дніпропетровської області. У зв’язку із загоранням сухої травив одному із сіл громади сталося пошкодження газопроводів середнього ти низького тисків.

Як повідомили у Дніпропетровській філії «Газмережі» бригада аварійно-диспетчерської служби прибула на місце аварії для локалізації ситуації. На місці фахівці з’ясували, що територія ураження вогнем велика, а для ліквідації наслідків необхідно провести комплекс ремонтних робіт. Тому задля безпеки населення прийнято рішення про тимчасове припинення розподілу газу майже 600 місцевим мешканцям.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Вкотре нагадуємо, що спалювання сухостою в умовах воєнного стану вважається диверсією і карається законом. Люди навмисно чи за необачності підпалюють сухостій, що призводить до масштабних непоправних наслідків. Окрім шкоди природі, вогонь здатен легко перекинутися на житлові будинки, об’єкти критичної інфраструктури, такі як газопроводи та обладнання на них. Що і сталось у даному випадку», – йдеться у повідомленні.

Ремонтні роботи та пуск газу планується завершити 23 серпня.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!