В одному з мікрорайонів Кам’янського вперше з’явиться дитячий садок

У мікрорайоні Романкове міста Кам’янське вперше з’явиться дитячий садок. Дошкільний заклад на 115 дітей будують за останнім словом техніки.

«Ми капітально ремонтуємо старі та будуємо нові дитячі садочки. У 2017-ому розпочали зводити чотири сучасні дитсадки єврозразка – в Обухівці, Підгородному, Іларіоновому та Романковому», – розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

У Романковому дитячого садочка не було ніколи. До цього мешканцям доводилося залишати дітей на бабусь або возити їх до дитсадків у центрі міста.

«Нарешті цьогоріч в Романковому почали будувати садочок. Для міста  – це знакова подія. По-перше, батькам не треба буде їздити з дітьми далеко від дому. По-друге, ми розвантажимо дитсадки центру міста, куди возять романківських діточок», – розповіла директор департаменту гуманітарних питань міста Кам’янське Тетяна Онищенко.

Модульний дитячий садочок запрацює на території діючої школи і зможе прийняти 115 дітей. Котельня на альтернативному паливі та сонячні батареї на даху забезпечать автономність закладу – він буде з власними опаленням, електрикою та гарячою водою.

«Ми не віримо своєму щастю, що у нас з’явиться гарний, сучасний садочок. Наші дітки будуть в теплі, в добрі», – поділилася мешканка Романкового Наталя Барабанова.

Будівельники вже вирили котлован. За новітніми технологіями – без вібрацій та стуку – заглибили на 23 метри залізобетонні палі. Взялися бетонувати опорні колони. Завершити будівництво планують у 2018 році.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!