Вбивця вийшов з в’язниці за законом Савченко і вбив двох жінок

У Ладижині Вінницької області знайшли тіла двох жінок зі слідами насильницької смерті, повідомляють fakty.ictv.ua. Злочинця по гарячих слідах виявили в районі залізниці.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області інформація про знайдену біля центральної районної лікарні м.Ладижина вбиту молоду жінку надійшла 16 квітня близько першої години ночі від місцевих жителів. За кілька хвилин після цього на спецлінію «102» зателефонували із залізничної станції та повідомили, що машиніст вантажного потягу під час руху побачив біля колії підозрілого закривавленого чоловіка. Ще за півгодини його затримали правоохоронці. Побачивши поліцейських, він не чинив опору та зізнався у вбивстві жінки.

Зловмисник, який 8 років тому був засуджений до десятирічного ув’язнення за вчинення аналогічного злочину, відбував покарання на дільниці соціальної реабілітації, розташованої на одному з місцевих підприємств. Наприкінці березня він був достроково звільнений від відбування покарання.

Сусіди загиблої розповіли, що злочинець працював разом з нею на підприємстві і навіть пропонував вийти за нього заміж, але жінка відмовила. Через кілька днів 31-річну жінку знайшли мертвою практично біля будинку.

 У 7 км від скоєного злочину знайшли тіло ще однієї жінки зі слідами насильницької смерті, а поруч паспорт вже затриманого вбивці.

Відзначається, що вбивця 1991 року народження був звільнений за подібний злочин в кінці березня за законом Савченко. Зараз йому загрожує довічне ув’язнення.

 

 

Залишити відповідь