Вчитель з Дніпропетровщини увійшов до ТОП-50 найкращих учителів України

Вчитель початкових класів середньої загальноосвітньої школа № 35 Кам’янської міської ради Андрій Олійник увійшов до 50-ти найкращих учителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020. Про це повідомляє міська рада з посиланням на сайт Освіторія Медіа.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Своїм великим досягненням Андрій вважає те, що 28 його учнів читають понаднормово. Окрім використання інноваційних платформ для навчання, він придумав власні «Анімаційні хвилинки», де вчитель танцює разом з дітьми. А ще Андрій у своїх інтегрованих уроках використовує LEGO. З його допомогою учні вчать частини мови, математику та навіть презентують свій настрій.

«Вчу своїх учнів йти за покликом серця. Демонструю їм приклади успішних людей у бізнесі, в освіті та інших сферах. Я роблю все, аби учні у 2030 році були гнучкими, могли пристосовуватись до будь-яких умов», ‑ зазначає Андрій Олійник.

У подальшому журі має визначити ТОП-10 учителів. Переможець, якого оголосять 3 жовтня,  отримає 250 тисяч гривень, навчання та участь у GLOBAL EDUCATION & SKILLS FORUM.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!