Вдарив палицею і вкрав гроші: на Дніпропетровщині затримали нападника

У Павлограді поліцейські затримали чоловіка, який пограбував знайомого. 43-річний нападник декілька разів вдарив потерпілого палицею по тулубу, після чого заволодів його грошима. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

27 жовтня близько 18:00 до поліції звернувся 36-річний чоловік, який повідомив про пограбування. Правоохоронці встановили, що на вулиці Західнодонбаський до потерпілого підійшов знайомий. Під час спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого підозрюваний побив потерпілого та заволодів його грошима, у сумі 5 тис. гривень.

Поліцейські карного розшуку встановили, що причетний до злочину чоловік переховується від правоохоронців у орендованій квартирі. Вже наступного дня його було затримано. Ним виявився раніше судимий місцевий мешканець.

29 жовтня слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. В теперішній час правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших майнових злочинів вчинених на території міста та району.