Веселі сільські вечорниці відбулися на Дніпропетровщині (фото)

У Богуславі Павлоградського району, що на Дніпропетровщині, відбулися веселі сільські вечорниці. Свято розпочалось з виступу народного фольклорного ансамблю «Богуславочка». І дід у них був з ціпком, і баба з коромислом і пісню гарну вони заспівали.

Як завжди порадували глядачів своїми виступами й дитячі колективи: садки «Сонечко» (завідуюча Л. М. Сизько) та «Малятко» (завідуюча Т. І. Шиян), а також вокальний ансамбль «Щасливі діти» (керівник О. Мальцева), студія сучасного естрадного танцю «Лего» (керівник І. Будріна).

Нових пісень заспівав народний хор ім. С. Кулика (керівник О.Мальцева). Виступили чоловічий вокальний ансамбль «Явір» та жіночий вокальний ансамбль «Калинонька». А солістами на святі стали Данило Канівець, Олександра Потапова, Марина Лукашкіна.

вечорниці_Богуслав

Учні 9-А класу показали театралізовану сценку про дівочі ворожіння. А справжній фурор викликав виступ молодіжного вокально-інструментального ансамблю будинку культури у складі: сентизатор – Олександра Потапова, електрогітара – Віктор Гладкий, басгитара – Володимир Шиян, барабан – Іван Яковлєв, керівник колективу – Віктор Гладкий.

Жодне свято у Богуславі не відбувається без гостей. І цього разу до нас завітали чимало поважних людей. Серед них – помічник-консультант народного депутата України Мартовицького А. В., почесний громадянин Павлоградського району Маловик Леонід Григорович та заступник голови Павлоградської РДА Комаркова Л. М.

Леонід Григорович вручив подяки і подарунки працівнику бібліотеки Антонян Тамарі Гарниківні, завідуючій дитячим садком «Сонечко» Сизько Людмилі Михайлівні, голові ветеранської організації села Тараненко Марії Петрівні.

З вітальним словом до всіх звернулась і сільський голова Валентина Володимирівна Потапова.

 

вечорниці_Богуслав

А після концерту люди ще довго пригощалися кашею, випічкою та різними смаколиками; грали в шахи, веселилися та танцювали на святковій дискотеці.

Отакі вони богуславські вечорниці.

Художній керівник Будинку культури Ковальова Л.Г.