Видатний мандрівник з Дніпра зібрався у нову експедицію

Відомий український мадрівник-полярник, вчений-дослідник, письменник і фотохудожник із Дніпра Сергій Гордієнко зібрався у нову експедицію. Називатиметься вона «Україна – фортеця Європейської свободи» та пройде за маршрутом Дніпро-гора Говерла-Дніпро.

Сергій Іванович проінформував, що довжина переходу – 2744 км. Подолати цю дистанцію він планує за чотири місяці.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

По дорозі, за своєю давньою доброю традицією, наш відважний земляк буде зустрічатися із школярами й студентами, проводити для них лекції й майстер-класи з виживання в екстремальних умовах, розказувати юному поколінню про славні традиції й досягнення українських полярників, про історію України й героїзм багатьох поколінь українців.

Також на Вінниччині Сергій Гордієнко зайде на малу батьківщину відомого українського письменника-полярника Миколи Трублаїні. Музею письменника дніпрянин подарує для експозиції кілька своїх речей, з якими пройшов тисячі кілометрів Антарктидою і до Північного полюса.

Мандрівник обіцяє щоденно з маршруту надсилати свіжу інформацію на свою фейсбук-сторінку, а також для інтернет-ресурсів своїх “шефів”-юних друзів – учнів дніпровської школи #47.

По завершенні експедиції ці записи ляжуть в основу чергової книги Сергія Гордієнка.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!