«Вісті Придніпров’я» – передноворічний номер порадує новинами

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про особливості ЗНО-2018, фотозйомку порушень на дорогах України та заборону 450 професій для жінок.

Ексклюзивно

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Майстер із Новомосковська Василь Луганський – унікальна людина. Передусім він – патріот нашої країни, бо за допомогою іграшок «пробуджує» в українцях любов до українського: відроджує повагу до рідного слова, мистецтва. Майстер неодноразово брав участь у різних виставках, конкурсах. Три роки тому його дерев’яна народна поробка посіла перше місце в Україні у конкурсі іграшок. Ексклюзивно «Вістям» Василь Якович розповів про те, чому зацікавився цим мистецтвом, як діти реагують на його вироби та чи сучасні вони. А ми бажаємо майстру створити народну школу іграшок на Дніпропетровщині – на щастя українським діточкам та їхнім батькам.

Суспільство

Реформування маршрутної мережі Дніпра: чого чекати далі?

На Дніпропетровщині Всеукраїнський ярмарок вакансій відвідали близько півтори тисячі краян

Дніпровський паркур. У Дніпрі обладнали першу в регіоні професійну майданчик для екстремальних видів спорту, який буде в себе вміщати спеціальні об’єкти для тренувань по паркуру і стінку для скелелазіння.

 Життя міста

До Дніпра «КОЛЯДА їде…». Часи змінюються, й актори ведуть нову мову спілкування з глядачем. Одними з таких є «Ґерць». Цю творчу майстерню відкрили в лютому 2015 року три колишні студенти Дніпропетровського коледжу культури і мистецтв. Від тоді вони працюють у різних театральних жанрах, які самі створюють. Завдяки їхній наполегливості та таланту, театр отримав визнання не тільки на українських сценах – актори показали спектаклі навіть у далекій Австрії. Кожного сезону актори дивують глядачів неординарними виставами.

За рибу – гроші, а пісня – даром!

У приміщенні Дніпропетровського будинку мистецтв пройшло музикально-театральне дійство «За рибу – гроші, а пісня – даром!» Захід присвячено початку зимових свят. Організаторами події стали композитор Володимир Лук’яненко-Носач та творчі аматорські колективи Дніпра.

Свято наближається

У Дніпрі до новорічних свят підготували масштабний проект «Дніпро – місто, де збуваються мрії», який є частиною всіх новорічних заходів, запланованих для проведення в кожному районі міста за участю його жителів і гостей.

А також для вас цікавий кросворд, гумор  та оголошення. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,
Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,
ВК — https://new.vk.com/id372823491,
Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області
Подписной индекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
12 міс.- 261,20 грн.

або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштоюt.ovchatova@gmail.com

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!