Володимир Бондарчук: «Депутат – це не лише статус. Це – насамперед обов’язок!»

Близько півроку минуло відтоді, як Володимир Григорович Бондарчук був обраний депутатом Дніпропетровської обласної ради від нашого району. За цей час його виїзні прийоми у сільських, селищних радах Межівщини та зустрічі з їх мешканцями стали вже невід’ємною складовою роботи депутата в окрузі.

Досить непростої роботи, треба визнати. Адже кожен з тих, хто записався на особистий прийом до Володимира Григоровича очікує насамперед на підтримку, на розуміння, на дієву допомогу.  На особистий, індивідуальний підхід… Зайве говорити, що кожна хвилина спілкування з людьми є насиченою до краю.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На прийомі можна побачити як вчителів, лікарів, пенсіонерів, так і голів сільських та селищних рад, представників бізнесу тощо. Всі є вислуханими, а головне – почутими.

Кому депутат одразу в змозі дати відповідь, як вирішити ту чи іншу проблему; запити більшості – занотовуються, щоб вивчити питання більш докладніше.

Лише за останній місяць Володимир Григорович провів зустрічі у кількох сільських/селищних радах району: Демуринській, Межівській, Веселівській, Богданівській, Райпільській.

З якими проблемами звертаються жителі до депутата? Треба сказати, що їх діапазон досить широкий, і підвести всі питання під один знаменник неможливо.

Це і медицина (якість та доступність надання медичних послуг), і освіта, земельні питання  та якість доріг і, звичайно ж, прохання  про допомогу, здебільшого, в складних життєвих обставинах.

Ось і останній візит Володимира Григоровича до земляків із Райпільської сільської ради не став виключенням. У приймальні  на депутата вже чекали біля 10 чоловік. Як і попередні візити, у його  роботі взяв участь голова Межівської райдержадміністрації В. І. Гребцов.

Насамперед треба сказати, що це далеко не перша зустріч депутата у цій сільраді, адже тут на постійній основі функціонує його громадська приймальня.

Більше того, вже є й конкретні результати  цієї роботи. Зокрема, заслуговує на увагу допомога депутата молодій жінці – жительці с. Райполе у боротьбі з важким недугом.

На проведення вартісного лікування депутат вже виділив 25 тисяч гривень та особисто підтримав під час її візиту у м. Дніпропетровськ  до обласної лікарні ім. Мечникова. Цього дня молодша медична сестра Райпільського фельдшерсько-акушерського пункту Олена Миколаївна Заріцька також прохала допомогти у лікуванні хворого батька Миколи Власовича Дорчинця.

Уважно вислухав і пообіцяв тримати на контролі питання пенсіонерки, жительки с. Новопідгородне Антоніни Миколаївни Чамор. Вона клопотала  за сина, який  сьогодні проходить службу на контракті у збройних силах України. А саме – про придбання необхідного обмундирування, в тому числі бронежилету, каски та ін. перед відправкою до зони проведення антитерористичної операції.

Молоді спеціалісти спілкувалися  з Володимиром Григоровичем на тему квартирної  черги та  надання житла фахівцям, що мають бажання працювати у сільській місцевості.

Зі свого боку голова райдержадміністрації В. І.  Гребцов підкреслив, що питання дійсно актуальне і знаходиться під постійним моніторингом як виконавчої влади району, так і органів місцевого самоврядування.

Голова Райпільської сільради Ірина Василівна Тимошенко відверто задоволена такою активністю депутата.

– Тим більше – він наш земляк – говорить вона. – А тому ми завжди раді бачити його на рідній землі. Впевнена, він, як ніхто, розуміє всі наші біди та проблеми. А головне – завжди готовий працювати і відкритий до діалогу.

Також голова сільради повідомила, що Володимир Григорович курирує проект реконструкції Райпільської школи, орієнтовна вартість якого біля 4 млн. грн. Це заміна вікон, покрівлі тощо. Сьогодні, на стадії виготовлення проектно-кошторисна документація.

Сам Володимир Григорович на завершення зустрічі підкреслив, що звання депутата – це не лише статус, а в першу чергу – обов’язок перед виборцями.

– Завдання, яке стоїть перед депутатами облради дуже важливе: дослухатися до людей Дніпропетровщини  і зробити все можливе щоб покращити їх життя, – наголосив він.

 Підготував

Євген Хрипун

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь