Все стабільно та контрольовано: Борис Філатов розповів про ситуацію в Дніпрі

У Дніпрі ситуація стабільна та контрольована. Працюють всі комунальні служби. Продовжується евакуація. Проте бажаючих поїхати значно менше – 250-300 людей на день.

Про це міський голова Борис Філатов розповів під час брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

 «Комунальні служби працюють у звичайному режимі. Реагентів водоканалу достатньо. Зеленбуд продовжує доглядати за деревами. Міськсвітло – міняти світильники на більш економічні. Комунальники чистять ливнівки. На Набережній Заводській міняють старий колектор, щоб збільшити його пропускну здатність», – розповів Борис Філатов.

 Він нагадав, що у ніч великоднього богослужіння у місті не буде комендантської години. Попросив мешканців бути максимально обачними, уникати провокацій, дотримуватися суспільного порядку.

«Ми передали 12 тис пасок до Харкова. Їх роздають усім охочим. Молимося за це місто, підтримуємо та любимо його. Харків’яни – наші брати», – сказав Борис Філатов.

За його словами, сьогодні на сесії міськрада підтримала звернення Верховної Ради України до урядів іноземних держав щодо визнання російської агресії геноцидом українського народу. Рішення прийняли одноголосно.