Хто на Дніпропетровщині лідирує по роботі в  Prozorro

На Дніпропетровщині впроваджено рейтинг райдержадміністрацій по роботі в Prozorro. Як повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, лідерами останнього року стали Новомосковський, Нікопольський та Межівський райони.

«Дніпропетровська облдержадміністрація – лідер у сфері електронних держзакупівель. За рік маємо близько 19 тисяч торгів та понад 130 мільйонів гривень економії. Високих показників по роботі в Prozorro вимагаємо й від райдержадміністрацій. Для контролю їх роботи впровадили рейтинг. За підсумками року найкращі результати маємо у Новомосковському, Нікопольському та Межівському районах», – розповів Валентин Резніченко.
За рік у Новомосковській, Нікопольській та Межівській райдержадміністраціях проведено 830 закупівель майже на 36 млн гривень.

Останні позиції у рейтингу посіли Широківська, Апостолівська та Васильківська райдержадміністрації. За рік ними проведено 254 закупівлі на суму 8 млн гривень.

Загалом з початку дії системи Prozorro на Дніпропетровщині зареєстровано близько 30 тисяч торгів, планова економія складає майже 240 мільйонів гривень.