Як виглядати молодше на 10 років?

Для того, щоб виглядати молодо, зовсім не треба звертатися до косметологів або пластичних хірургів. Достатньо внести свої зміни у спосіб життя.

Через нездоровий спосіб життя ми можемо постарити свій організм до 10 років. Однак запровадження здорових звичок може звернути цей процес назад, — каже доктор Петро Вишневський.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На думку експерта, для цього достатньо дотримуватись п’яти правил.

1. Висипайтеся

Щодня спіть не менше 7–9 год. Це дозволить провести правильну регенерацію організму, що підвищує працездатність та покращує самопочуття.

2. Дотримуйтесь правильного харчування

Принципи здорового харчування прості — їжте більше овочів, фруктів, білка та клітковини та менше — насичених жирів, солі та цукру. Крім того, намагайтеся випивати не менше восьми склянок води на день, щоб зволожити організм. Введення у свій раціон продуктів, що містять антиоксиданти, такі як вітаміни А, С та Е, допоможе боротися з вільними радикалами, які прискорюють процес старіння, повідомляє medpravda.ua.

3. Займайтеся спортом

Фізична активність необхідна для підтримки молодості організму і розуму. Займайтеся спортом щонайменше 30 хв, п’ять днів на тиждень. Вправи зміцнюють м’язи, покращують кровообіг та насичують організм киснем.

4. Зменште рівень стресу

Стрес може спричинити прискорення процесу старіння. Щоб цього не допустити, освойте техніки релаксації, такі як медитація або глибоке дихання. Більше часу проводьте з друзями та рідними, що покращить настрої та якість життя.

5. Уникайте шкідливих звичок

Куріння сигарет, надмірне вживання алкоголю та погане харчування є одними з факторів, які можуть сприяти передчасному старінню. Намагайтеся усунути ці шкідливі звички та замінити їх більш здоровим вибором.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!