Юний дніпропетровський актор розповів європейцям про рідне місто

Про те, яке красиве місто Дніпропетровськ та які чудові люди тут живуть у Європі тепер знають більше. Про рідне місто делегація кіношколи «Суперстар» розповіла західним сусідам під час Всесвітнього форуму демократії, який проходив в Палаці Ради Європи. Туди наших дітей запросили після перемоги на міжнародному конкурсі телепередач. У Страсбурзі  побували учень 67-ї школи Микола Терин та директор кіношколи Олександр Юффа. Про це повідомили у департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.

Актор2
Минулого місяця студійці кіношколи «Суперстар» одержали перемогу в конкурсі Міжнародного телевізійного фестивалю «Дитятко». Вони показали вибагливому журі передачу «Ніхто, крім нас», де заявили: юний вік – зовсім не привід нічого не робити для майбутнього країни. Призом стала поїздка до французького Страсбургу в Штаб-квартиру Ради Безпеки Європи.  
Під час омріяної поїздки наша делегація зустрічалася з керівниками найрізноманітніших європейських державних організацій. У Молодіжному центрі Ради Європи талановитим дніпропетровцям запропонували співпрацю.
«Нас попросили створити ролики, які будуть актуальні для всього світу. Мова йтиме про боротьбу з насильством в Інтернеті. Діти вже мають ідеї та готуються до зйомок, – розповів Олександр Юффа. – Тепер в Раді Європи знають набагато більше про Дніпропетровську область і про те, які чудові діти підростають в Україні».

Залишити відповідь