За повідомлення про викрадача житель Дніпра отримав грошову винагороду

Мешканець Дніпра повідомив до поліції про викрадача ліфта і отримав за це грошову винагороду у розмірі 7 тисяч гривень від заступника міського голови Михайла Лисенка. Про це посадовець написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Чоловік надіслав заступнику мера фотографію, яка підтверджувала, що саме він виявив крадія. Наразі злочинця затримано, він знаходиться у районному відділі поліції, де правоохоронці вирішуватимуть його подальшу долю.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

викрадач

Обслуговуюча компанія «Ліфтремонт» вже займається пошуком ліфта, який було пошкоджено, аби його відремонтувати.

Нагадаємо, що Михайло Лисенко опублікував пост у Facebook, де пообіцяв 7 тис. грн громадянам, які упіймають злодія на гарячому. Посадовець наголосив, що винагороду він сплачуватиме з особистих коштів.

«У місті залишилося 280 непрацюючих ліфти, з яких тільки 110 було розграбовано. Обслуговуючі компанії у деяких ліфтових шахтах і машинних відділеннях встановили сигналізації, на спрацювання яких за весь час не зреагували жителі будинків. Шановні жителі, ще раз вам нагадую, що згідно з новим законом про ЖКГ, ліфт – це точно така сама ваша власність, як ваш телевізор або холодильник. Про усіх підозрілих особистостей одразу повідомляйте до поліції за номером 102. Перш за все, це ваше особисте майно, а не комунальне як раніше», – йдеться у повідомленні.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!