За вбивство людини та носіння холодної зброї дніпропетровець проведе 7,5 років за гратами

Вироком Ленінського районного суду м. Дніпропетровська 42-річного громадянина визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.115 та ч.2 ст. 263 КК України (умисне вбивство; носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу). Повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Так, 21 лютого 2015 року близько опівдні неодноразово судимий місцевий мешканець знаходився в будинку свого знайомого в с. Таромське Ленінського району. Під час розпиття алкогольних напоїв між ними раптово виникла сварка, в результаті якої зловмисник наніс потерпілому удар ногою в груди та не менше трьох ударів цеглою в голову. Від отриманих травм чоловік помер.

Крім того, в липні 2014 року на залізничній станції Сухачівка вказаний громадянин знайшов біля сміття мисливський ніж з дерев’яною рукояткою та став його носити при собі без передбаченого законом дозволу.

Свою провину у скоєнні вищевказаних злочинів підсудний визнав повністю. Державне обвинувачення здійснювалось прокуратурою Ленінського району м. Дніпропетровська.

Суд призначив йому покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

 

 

Залишити відповідь