Заборона знежирених продуктів на дієті: міфи та реальність

Виявляється, що знежирені продукти можуть бути навіть небезпечнішими за звичайні. Не захоплюйтесь знежиреними продуктами! Це одна із помилок дієт, на якій сучасні виробники роблять гроші.

Насправді, у такій їжі більше шкоди, ніж користі. Поміркуйте самі — хіба корова дає знежирене молоко? У природі таких продуктів немає, тому вони піддаються нещадній обробці, жир замінюється синтетичними аналогами, щоб зберегти консистенцію йогурту чи сметани. А вершкове масло… Ви можете уявити знежирене вершкове масло? Що ж туди додають, щоб воно залишалося густим і різалося як справжнє?

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Більшість штучних продуктів є дуже шкідливими для здоров’я. Вони порушують обмін речовин, без правильної роботи якого дуже важко схуднути. Але найголовніше, що в знежиреній їжі є цукор, іноді в замаскованому вигляді у складі добавок. А потім ми запитуємо себе: «Чому я не худну на дієті?» Відповідь очевидна…

Організму дуже потрібний жир, він допомагає засвоєнню багатьох вітамінів, захищає клітини від ушкоджень, бере участь у синтезі статевих гормонів, зміцнює судини та серце. Омега-3 жирні кислоти, що містяться в рибі, морепродуктах, волоських горіхах та соєвих бобах, знижують апетит та збільшують метаболізм. Дієта, позбавлена ​​корисних жирів, дуже шкідлива для здоров’я!

Тому, при плануванні дієти, важливо уникати знежирених продуктів і віддавати перевагу натуральним продуктам, що містять корисні жири. Це допоможе не лише ефективніше худнути, але й зберігати здоров’я та гарний настрій.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!