Чому варто їсти жирну рибу

Риба, за словами вчених, це джерело омега-3 жирних кислот. Вчені стверджують, що регулярне включення цих продуктів у раціон харчування знижує рівень високого холестерину в крові та підвищує ефективність антидепресантів. Пише Радіо Максимум.

Проведене дослідження продемонструвало, що споживання продуктів, багатих омега-3-поліненасиченими жирними кислотами є оздоровчим для організму і навіть знижує ризик ранньої смерті. Перш ніж зробити такий висновок, вчені проаналізували дані 420 тисяч людей.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Риба – це чудовий зразок харчових джерел омега-3 жирних кислот. У березні минулого року американські фахівці опублікували результати дослідження, яке показало, що регулярне вживання риби покращує стан серцево-судинної системи, а також знижує ризик розвитку розсіяного склерозу. Зроблені ними обчислення показали, що завдяки рибі ймовірність виникнення склерозу знижується на цілих 45%.

 

Фото: pixabay

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!