У Кам’янському відбулася презентація команди «ЗА МАЙБУТНЄ»

3 жовтня Кам’янський осередок партії «ЗА МАЙБУТНЄ» презентував команду із 40 кандидатів до місцевих рад усіх рівнів. Під час заходу були оголошені програми партійних осередків. У плані дій значна увага приділена відновленню житлово-комунального господарства та ремонту місцевих об’єктів.

Відкрив засідання кандидат на посаду міського голови Кам’янського, радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Дубінін.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Три основні кити, на яких буде зосереджена моя діяльність перші 3 роки правління, – це екологія, розробка цифрової платформи «Кам’янське без корупції» і житлово-комунальне господарство», – повідомив кандидат.

Всупереч перешкодам щодо реєстрації місцевих кандидатів, команді все ж вдалося досягти рішення суду щодо участі у виборах політсили у Кам’янському.

Про це повідомив голова обласного штабу «ЗА МАЙБУТНЄ», керівник юридичного департаменту підприємства «ДНІПРОАЗОТ-АГРОХІМІЯ» Андрій Сербін.

презентація команди ЗА МАЙБУТНЄ

«Наші опоненти використовували брудні політичні технології, невірно трактували закон і не хотіли нас реєструвати. Втім, ми подали позов, виграли суд і тим самим довели, що нашій політичній силі бути! І ми переможемо!» – запевнив партієць.

У команді «ЗА МАЙБУТНЄ» міста Кам’янське – потужне жіноче крило. Кандидатка в депутати до Кам’янської міської ради Марина Кравченко розповіла про проєкт центру допомоги жінкам, які опинились у непростій життєвій ситуації.

презентація команди ЗА МАЙБУТНЄ

«Я знаю жінок, які потерпають від насилля в родині й не мають можливості це зупинити, тому що їм нікуди піти. У Кам’янському, на жаль, немає такого центру допомоги. Ми плануємо робити кроки в цьому напрямі і разом із сильною командою однодумців нам це вдасться», – відзначила партійка.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!