Випускник дніпровського університету став володарем престижної премії

Режисерська робота про ЗСУ випускника Дніпровського національного університету Станіслава Капралова отримала золоту нагороду на престижній європейській премії Eyes & Ears Awards. Ролик Join Ukrainian Defense Forces переміг у номінації Best Social Spot(s) – Non Profit-2023. Розповіли на сайті університету.

Церемонія нагородження переможців та призерів відбулася 23 жовтня в Мюнхені (Німеччина). Міжнародна премія в галузі дизайну, промо та комунікацій Eyes & Ears of Europe Awards існує вже 25 років. Щороку експерти відзначають найкращі проєкти в сфері дизайну, цифрових комунікацій, промо, кросмедійних комунікацій, крафту.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

– Це, як «Оскар», тільки у галузі промо, дизайну та маркетингу аудіовізуальних ЗМІ. Та, мабуть головним визнанням для нас стала подяка і відзнака від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, – відзначає Станіслав на своїй фейсбук-сторінці. – Цей ролик був знятий про ЗСУ за безпосередньої участі українських військових, які захищають нашу країну на «нулі». Дякую всім, завдяки кому він був створений. І особливо Захисникам, які захищають нашу незалежність і майбутнє цивілізованого світу. Продовжуємо нашу боротьбу!

Станіслав Капралов – український режисер, сценарист, продюсер, кліпмейкер – випускник спеціальності «Міжнародна інформація». Професійну кар’єру у журналістиці Станіслав розпочав ще на V курсі як ведучий новин на 34 каналі (Дніпро). Згодом Станіславу та його однокурсникові Василю Москаленку запропонували вести власний авторський тревел-проєкт «Божевільний автостоп» на «Новому каналі» (Київ).

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!