Яким буде 2024 рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Наступив рік Зеленого Дерев’яного Дракона. Він поєднує у собі дух землі та неба, вважається врівноваженою, цілеспрямованою, спокійною і харизматичною істотою. Цю тварину дуже поважають у Китаї, адже Дракон на Сході асоціюється з владою імператора. Згідно з китайським календарем він настане 10 лютого 2024 року і триватиме до 28 січня 2025 року. «Вісті» розбирались, яким обіцяє бути цей рік.

ВДАЛІ ЧАСИ

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Одним із символів цього року є дерево – саме цій стихії належить Дракон. «Якщо взяти цей символ, то головне, що робить дерево, те, що ми можемо бачити – воно росте, очищує повіт­ря, змінюється залежно від пори року. Господар року обіцяє ріст – духовний, матеріальний, фізичний, а також зміни. А от якими вони будуть – позитивними чи негативними – залежить від кожного з нас, не з огляду на східний гороскоп, а особисто від людини. Що вона буде вкладати у свою працю, свої слова, дії тощо», – говорить астролог із Дніпра Тетяна Михайлова.

Вона зазначає, що рік Дракона розпочинається в лютому, тож саме з цього місяця потрібно чекати змін. За її словами, цей час не можна назвати спокійним, станеться багато подій, але всі вони будуть переважно гарними, бо Дракон, незважаючи на його грізний зовнішній вигляд, – істота добра, мудра, яка полюбляє усміхатись.

«Згідно зі східною міфологією, Дракони можуть керувати вітром, дощем, вогнем, водою, врожаєм. Тож вважається, що роки, коли господарем року стає Дракон, для багатьох стають найвдалішими. Йдеться не тільки про людей, а й цілі країни та народи», – говорить астролог.

ЧИМАЛО ПОЗИТИВУ

«Рік обіцяє вирішення багатьох питань тим, хто дійсно захоче цього. Та Дракон не любить жадібних, безвідповідальних, лицемірних людей, песимістів та тих, хто постійно жаліється. Тому, хто буде проявляти такі якості у 2024 році, він щастя не принесе», – зазначає Тетяна Михайлова.

Колір року – зелений, і у східній культурі він означає спокій, уміння підлаштовуватись до обставин без шкоди для себе, тож буде щастити тим, хто поводитиме себе саме так.

«Зелений колір, який переважає в енергетиці 2024 року, свідчить про оновлення, відродження, початок нового життя. Чим більше людину спіткало труднощів – тим більше нині їй буде надано сил для того, аби змінити ситуацію в житті на краще», – пояснює Тетяна Михайлова.

Астрологи радять у 2024-му накопичувати енергію, знання, моральну силу та отримувати нові професійні навички або ж освоювати щось нове, розв’язати ті проблеми, які вже давно тягарем тягли донизу і заважали отримувати щас­тя та радість від життя; намагатись не допускати конфліктів, помиритись із близькими.

«Згідно з народним повір’ям, високосний рік може принести щось негативне і важке, але в цьому році Дракон обіцяє справедливість, злагоду і мир. За прогнозами, 2024 рік розставить усе по своїх місцях: як у відносинах між людьми, так і, можливо, країнами», – резюмує астролог.

ТАМАРА БЄЛКІНА
фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!