Флешмоб кохання в Новомосковську: місто захопила хвиля позитиву до Дня закоханих

У переддень Дня закоханих у Новомосковську пройшов флешмоб, покликаний подарувати містянам позитив та радість. Про це повідомляє Новомосковська міська громада.

Ініціаторкою акції виступила депутат міськради Вікторія Єдаменко. Разом з головами квартальних комітетів та дітьми вона підготувала аніматорів, солодощі, м’які іграшки у вигляді сердець та синьо-жовті повітряні кульки. Діти разом з аніматорами у яскравих костюмах почали танцювати і розкидати кольорові кульки. Їх позитивна енергетика миттєво заразила натовп.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Після танцювального привітання  діти роздали перехожим символічні подарунки. Крім того, охочі могли сфотографуватися з пандою. Також на центральній площі міста з’явилася величезна валентинка, зроблена з кульок, яка стала чудовим місцем для фотосесії. Перехожі висловлювали свою вдячність за отримані подарунки, але найголовніше – за можливість відчути тепло та позитивні емоції у цей особливий день.

В рамках святкування Дня закоханих у Новомосковську були проведені благодійні акції та збори коштів. Люди об’єдналися, щоб допомогти тим, кому це дуже потрібно, показавши свою готовність підтримувати одне одного.Адже в непростий час, який переживає зараз Україна, особливо цінними є прояви турботи, емпатії та підтримки. Навіть дрібниці на кшталт м’якої іграшки чи солодощів можуть подарувати комусь трішки радості та надії. Флешмоб у Новомосковську став прикладом того, як радість та любов можуть зробити наш світ щасливішим.

Ямнюк Аліна

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!