Лікар-дієтолог радить: каву краще пити між прийомами їжі

Ранкова чашка кави може нести більше шкоди, ніж користі, попереджає лікар-дієтолог. За її словами, кава вранці заважає засвоєнню корисних мінералів з їжі, таких як залізо, кальцій, цинк і магній, які є важливими для підтримки здоров’я чоловіків та жінок.

Замість того, щоб випивати каву з ранку або відразу після їжі, дієтологиня рекомендує робити це між основними прийомами їжі. Випити каву за півгодини до їжі або через годину після може допомогти зберегти корисні властивості напою і підтримати мінеральний баланс в організмі, зазначає вона.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!