В яких випадках можна звернутися до гінеколога на онлайн-консультацію?

Ми звикли, що візит до гінеколога завжди супроводжується оглядом на кріслі та здачею необхідних аналізів. Втім, такий візит є доцільним лише при первинному зверненні. Після лікування або для отримання проміжних рекомендацій гінеколог онлайн в Оксфорд Медікал може допомогти в розв’язанні питань і корекції терапії.

З яких питань є сенс звертатися на онлайн-консультацію

Якщо ви відчуваєте дискомфорт або давно не були на візиті у гінеколога і потребуєте повноцінного огляду, онлайн-консультація – не ваш варіант. У такому разі потрібно обов’язково звернутися до відділення, щоби пройти всі необхідні ручні та лабораторні обстеження.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Якщо ж вам потрібна повторна консультація або незрозумілі певні призначення в лікуванні, є сенс скористатися можливістю онлайн-прийому.

Він стане у пригоді, якщо необхідно:

  • розшифрувати аналізи та обстеження і надати додаткові рекомендації;
  • скорегувати призначену терапію на підставі самопочуття пацієнта;
  • надати рекомендації по способу життя і харчуванню під час вагітності;
  • отримати консультацію щодо використання оральних контрацептивів;
  • отримати термінову консультацію при появі симптоми хвороби у разі відсутності можливості приїхати на візит у відділення.

Такий формат значно економить час як пацієнта, так і лікаря. Ви можете записатися на консультацію у будь-який зручний час і отримати відповіді на запитання не виходячи з дому.

Переваги онлайн-формату

Серед інших переваг:

  • можливість отримати консультацію свого лікаря, незалежно від місця перебування у певний період часу;
  • відсутність необхідності очікування очного прийому (що може тривати від кількох днів до кількох тижнів);
  • економія коштів (онлайн-консультації часто коштують дешевше).

Для вагітних жінок і жінок, що годують грудьми, онлайн-консультація – дуже зручний формат. Адже цій категорії пацієнток може бути важко рухатися та переміщатися містом. Крім того, молодій матусі може не бути з ким лишити дитину. А онлайн-формат дозволить розв’язати усі проблеми за лічені хвилини.

В клініці Оксфорд Медікал онлайн-консультація проводиться за попереднім записом у зручному форматі відеозв’язку. Записатися можна 7 днів на тиждень з 8-ї ранку до 8-ї вечора, щоби пацієнт міг поспілкуватися з лікарем у будь-який зручний час.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!