На Дніпропетровщині люди уникали тварину через її зовнішність (Фото)

Історія собаки, про яку піде мова сьогодні, у дніпровському притулку «Ковчег» почалася ще у лютому 2023 року, коли до дніпровських волонтерів звернулися зі станції Іларіоново. Там місцеві собаки забивали новеньку, а люди гидливо обходили її стороною через її зовнішній вигляд. У собаки були численні шкірні проблеми і виглядала вона й справді жахливо.

На одному з фото ви можете побачити її з нашою Дашою в той день, коли її поїхали рятувати і відвезли до притулку.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

З того часу пройшло вже більше року, собака оговталася і стала красивою і здоровою. Назвали її Ларрі. А ось з  соціалізацією зовсім все туго, бо вона має особливий характер, не зі всіма вона сходиться, не так легко йде на контакт. Можливо, це наслідки суворого життя на вулиці, де вона отримала психологічні травми. В притулку з вічним дефіцитом уваги вона також не стала більш ручною та лагідною.

«Шкода її… Не її провина, що життя її так сильно побило і перетворило на колючу та непривітну собаку… Але залишати проблему без уваги також не хочемо, тому просимо відгукнутися кураторів з великим терпінням, які б могли поступово завойовувати довіру собаки, відвідувати її частіше, пробувати гуляти з нею на повідцю. Наша мета приручити її та соціалізувати, а нашим працівників просто бракує часу на це…  Просимо відгукнутися кураторів, які б могли спробувати приручити нашу Ларрі! Хто готовий спробувати – просимо писати в коментарях або в приватні повідомлення!», – звертаються волонтери.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!