На Дніпропетровщині вода забрала життя шістьох людей

Водолазно-рятувальна група ДСНС у Дніпрі цілодобово чергує, аби запобігти нещасним випадкам на воді. Вони працюють, але вкотре нагадують — купатися заборонено.

Як повідомили у Дніпровській міській раді, цьогоріч за рішенням комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій міські пляжі офіційно закриті (на Монастирському острові, у парках «Сагайдак» і «Придніпровський», – ред.). Через заборону купатися на пляжах немає рятувальників та медиків. Чергування не проводиться. Людей закликають дотримуватися правил. Якщо ви стали свідком того, що людина тоне, негайно телефонуйте в службу порятунку «101»», —

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

За статистикою з початку року на водоймах міста та області врятовано 32 людини, з них 2 дитини. Тільки за червень на воді загинуло 6 людей, з них 1 дитина.

Міська влада постійно взаємодіє з підрозділами ДСНС. Щорічно виділяємо допомогу за запитом керівників. Торік виділили субвенцію у 3 млн грн на придбання водолазних костюмів. Це 5 гідрокостюмів «сухого типу» та 5 «мокрого типу». «Сухого типу» – костюми використовуються при зниженні температури води менше ніж 10 градусів, а «мокрого» – при температурі вище.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!