Як підвищити імунітет за допомогою правильного харчування

Якщо ви часто хворієте, варто звернути увагу на їжу, котра зміцнить ваш імунітет. Які продукти багаті на повільні вуглеводи? Насамперед, це різні крупи. Але тут важливо знайти по-справжньому якісні продукти.

Гречка, безсумнівно, належить до них. Добірні зерна проходять особливу обробку, калібрування та очищення, завдяки чому вуглеводи повністю зберігаються, а харчова цінність підвищується. Вівсяні пластівці теж славляться щедрими запасами вуглеводів та клітковини. Головний секрет полягає у добірному цільному зерні та спеціальній технології виробництва. До цього списку слід включити й нешліфований бурий рис. Адже вуглеводи, що нас цікавлять, містяться саме у висівковій оболонці.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Так звані суперпродукти впливають на імунітет найсприятливішим чином. Серед них незмінно виділяють крупу кіноа. Кіноа на смак нагадує необроблений рис, добре підходить як гарнір і для приготування каш. У кіноа містяться амінокислоти та велика кількість рослинних білків. Вона примітна тим, що рослинного білка в ній міститься більше, ніж у будь-якій іншій крупі. Запаси складних вуглеводів також вражають. А ще у цих крихітних зернах прихований цілий вітамінно-мінеральний комплекс.

Ще одним суперфудом по праву вважається булгур. Цю крупу виробляють виключно із твердих сортів пшениці. Зерна особливим чином пропарюють, висушують, потім очищають від оболонки і дроблять.

Якщо вживати саме цю їжу, тоді імунітет буде вам тільки вдячним.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!