Як їсти часник, щоб отримати максимум користі
Часник є одним із найпотужніших природних засобів для підтримки імунітету та захисту від шкідливих бактерій. Дослідження показують, що для отримання найбільшого ефекту часник варто вживати натщесерце. Це забезпечує його краще засвоєння та підсилює його дію як природного антибіотика.
Вживання часнику натщесерце допомагає запобігти багатьом захворюванням, зокрема застудам, грипу та грибковим інфекціям. Для активації аліцину — основної активної речовини часнику — зубчик потрібно подрібнити перед вживанням. Аліцин активується при подрібненні, що посилює антимікробні властивості часнику.
Часник також багатий на вітаміни С і D, магній, кальцій, калій та натрій, а також містить безліч мінералів і антиоксидантів, що сприяють загальному зміцненню організму.
фото з відкритих джерел