Толока у Кременчуці вразила представника «Книги рекордів України» (ВІДЕО)

Учора, 8 жовтня, загальноміський суботник у Кременчуці вразив представника «Книги рекордів України» Ігоря Підчібія. Фіксуючи відразу чотири рекорди, він щоразу дивувався, як кременчужани люблять своє місто.

Всього навести лад у своїх дворах вийшло близько 30 тисяч кременчужан. “Я бував у багатьох містах України, але такого не бачив ніде. Щоб люди так дружно доглядали за своїми будинками і дворами, так дбали про їхній затишок і благоустрій”, — заявив Підчібій. Про це передають “Новини Полтавщини” .

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Як повідомляють організатори суботнику, Кременчуку вдалося встановити відразу чотири рекорди. За перебігом встановлення рекордів України стежили як представники «Книги рекордів України», так і журналісти.

Перший рекорд України – найбільша кількість місць проведення суботника. Таких локацій в Кременчуці нарахували 1523, на кожній з яких працювали в середньому 20 кременчужан.

Другий всеукраїнський рекорд – найбільша кількість одночасно висаджених дерев. 1783 дерева вдалося висадити по всьому місту у суботу за кілька годин.

Третій рекорд — дуже смачний. Під час суботника було зварено рекордну кількість кулешу. 7158 кілограмів цієї смачної каші були з’їдені учасниками загальноміського прибирання.

А от четвертий рекорд для Кременчука вже традиційний: 4100 кілограмів солодощів піднімали настрій всім учасникам суботника.

 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь