АТО: 23 обстріли на Донецькому і Маріупольському напрямках

Всього впродовж минулої доби зафіксовано 23 епізоди порушення проросійськими терористами режиму “повної тиші”, 11 із них зі зброї забороненої Мінськими домовленостями. Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, активність гібридних бандитських формувань зафіксована на Донецькому та Маріупольському напрямках. Вогневі удари з мінометів калібру 120 мм загарбники нанесли в напрямку опорних пунктів ЗСУ поблизу Авдіївки і шахти Бутівки. А із калібру 82 мм – в районах Ленінського, Опитного, Широкиного, Майорська, Бердянського та Мар’їнки.
Найбільшу кількість обстрілів противник здійснив саме в напрямку Мар’їнки, де окрім мінометів, по позиціях сил АТО бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Всього в цьому населеному пункті здійснено 6 обстрілів.
З метою протидії ворогу сили АТО змушені були 9 разів відкривати вогонь у відповідь, аби не допустити наближення бойовиків на небезпечну відстань з напрямків Саханки, Трудівського та Безіменного.

Залишити відповідь