Борис Філатов розповів, які фракції міськради готові до конструктивної співпраці 

 

За словами мера Дніпропетровська, «Самопоміч» та «Опозиційний блок» подали необхідні документи і визначили керівників своїх фракцій у міській раді. Очільник міста також розповів, хто складе більшість у раді VII скликання та висловив сподівання, що спільну мову з представниками «Самопомочі» нарешті знайдено. Про це йшла мова в його інтерв’ю сайту «Главком».

Борис Філатов повідомив, що згідно з поданими документами, керівниками фракцій у міськраді дніпропетровських «Самопомочі» і «Опозиційного блоку» стали, відповідно Артем Хмєльников та Наталія Начар’ян.

Нагадаємо, що фракцію «УКРОП» очолює Михайло Лисенко, «Солідарність»-  Каміль Примаков.

Наразі єдиною фракцією без затвердженого документально лідера залишається «Громадська сила».

«Коли я говорю «такий собі Загід Краснов», я просто не знаю, хто це такий. Ну, є такий місцевий політик. Але очолює він фракцію чи ні – мені невідомо. Тому я з ним розмовляти не збираюся. Тепер я розумію, хто керівник «Самопомочі» – це Артем Хмєльников. «Оппоблоком» керує Наталя Начар’ян. Ці люди мені зрозумілі. А хто командує «Громадської силою» я не знаю. Документів я не бачив», – сказав Борис Філатов.

Мер також додав, що розраховує зібрати більшість у міській раді з 33 депутатів.

«Це «Блок Порошенко», «УКРОП» і вже на 90% «Самопоміч». Я публічно звертався до Садового – привести до тями своїх однопартійців. Розмови у мене з ним не було – він доручив це своїм однопартійцям. Але у мене були численні розмови з усім сонмом директорів «Самопомочі». Як мені здається, вони привели до тями місцевих депутатів. Тобто у нас вже є розуміння по комісіям. У нас є розбіжності з приводу секретаря. Але, в принципі, я вважаю, що з «Самопоміччю» на 90% ми домовилися і знайшли спільну мову», – розповів Борис Філатов.

Залишити відповідь