У Дніпрі затримали організатора секс-турів (Фото, відео)

40-річний громадянин Туреччини організував у Дніпрі «бізнес» із надання сексуальних послуг іноземцям. Для цього орендував будинок та завербував для занять проституцією молодих дівчат. Про це повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Встановлено, що іноземці приїжджали до Дніпра на вихідні для отримання сексуальних послуг. Також поліцейські з’ясували, що влітку 2018 року підозрюваний вивіз одну з дівчат до Туреччини для сексуальної експлуатації.

22 серпня співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми провели обшук у будинку в м. Дніпро. У домоволодінні перебувало 3 клієнти – громадяни Туреччини та 4 повії, 3 з яких є неповнолітніми. З місця події вилучені гроші, мобільні телефони та інші речові докази.

Наразі чоловіку вручено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини). Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2,3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). 25 серпня йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.