Безымянный-1

Будівництво водогонів, реконструкція доріг та модернізація котелень: рік роботи нової команди Дніпропетровської ОДА

2 мільйони квадратних метрів відремонтованих доріг, 32 побудованих та реконструйованих водоводи, 12 модернізованих котелень. Все це – результат роботи нової команди Дніпропетровської ОДА за рік.

«Ремонт доріг, вода в найвіддаленіших селах та модернізовані котельні. Для будівництва та реконструкції ми залучили кошти з бюджетів всіх рівнів, запросили до співпраці інвесторів. Вперше воду у власні оселі отримали 30 тисяч сільських жителів», – зазначив очільник області Валентин Резніченко.

дороги_01_укр

За рік відремонтовано понад 2 мільйони квадратних метрів доріг в усіх містах та районах області. На це з бюджетів всіх рівнів виділено рекордну суму – 800 млн. грн. Якість проведених ремонтів перевіряє спеціальна комісія. До її складу увійшли представники ОДА, фахівці з якості доріг, активісти. Виявлені під час перевірок недоліки усунуть підрядники за власний кошт. Цьогоріч на Дніпропетровщині капітально відремонтують ще 123 дороги.

Безымянный-1

Збудовано та реконструйовано 32 водогони в Томаківському, Софіївському, Апостолівському, Новомосковському, Петриківському, Криничанському та Криворізькому районах. Вони забезпечили питною водою 30 тисяч сільських жителів, які ніколи її не мали в домівках. У цьому році планується реконструювати та побудувати ще 21 водогін. Це дозволить покращити умови життя близько 150 тисяч мешканців Дніпропетровщини.
У Петропавлівському, Криворізькому, Межівському, Петриківському, Царичанському та Верходніпровському районах переведено на альтернативне паливо 12 котелень. Цьогоріч за обласні кошти реконструюють ще стільки ж. Із залученням інвестицій розпочнуть будівництво 50 нових котелень в Покрові (Орджонікідзе), Нікополі й Марганці. Вони будуть працювати на альтернативному паливі та забезпечать стабільним теплопостачання лікарні, школи, дитсадки та заклади культури.

Залишити відповідь