Чому спеціалісти рекомендують вживати зелену цибулю

Зелену цибулю можна додавати до різних страв. Вона смачна та корисна.  Цибуля покращує функціонування печінки, відновлюючи клітини та зменшуючи запалення життєво важливої залози. Також вживання зеленої цибулі сприяє поліпшенню кровообігу в організмі, що знижує ризик появи проблем з кров’яним тиском. Повідомляє zdorovia.com.ua.

Ще одна корисна властивість, якою володіє зелена цибуля, обумовлена наявністю в її складі антиоксидантів, які зменшують окислювальний стрес і мінімізують ускладнення від цукрового діабету. Також ці речовини допомагають перетворювати вуглеводи в прості цукри, що перешкоджає раптовому підвищенню рівня цукру після прийому їжі.

Також важливо відзначити, що високий рівень холестерину істотно впливає на розвиток серцево-судинних захворювань. Цибуля ж, завдяки вмісту в ній особливих речовин, допомагає знижувати ці показники, тим самим мінімізуючи цей ризик.

Ще однією корисною властивістю цибулі називають її роль в плані зміцнення кісток.

 

Фото: pixabay