Дніпропетровщина на 100% готова до зими

Область стовідсотково готова до зими. Комунальники завершили всі перевірки комунікацій і котельнь, ремонт мереж. Підписані всі акти технічної готовності до опалювального сезону житлових будинків, шкіл, дитсадків, лікарень. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Всі об’єкти соціальної сфери та житлові будинки технічно готові до настання холодів на 100%. Там, де була потреба, комунальники привели до ладу покрівлі будинків, котельні, водопровідні мережі, системи опалення. А ще відремонтували аварійні ділянки теплотрас та оновили електромережі.

Нині тепломережі області укладають договори з Нафтогазом – щодо безперебійного постачання палива. На жаль, не всі населені пункти ще розрахувалися з Нафтогазом. Зокрема, борг міста Павлоград – 179 млн грн. Такі проблеми мають вирішуватися на місцевому рівні. Тож чекаємо на пропозиції від голови міськради. Саме він повинен вирішити питання комфорту місцевих мешканців узимку.

Загалом на Дніпропетровщині понад 12 тис житлових багатоквартирних будинків з централізованим теплопостачанням. Більш ніж 2 тис об’єктів соцсфери – дитсадків, лікарень, амбулаторій та ін.

Рішення про початок опалювального сезону ухвалюють органи місцевого самоврядування. Він стартуватиме, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів становитиме нижче за 8 градусів тепла.

 

Фото: з відкритих джерел