Дніпропетровщина отримала допомогу від іноземних та українських партнерів

Майже 80 нових генераторів отримала Дніпропетровщина від іноземних та українських партнерів. 75 одиниць з них були надані урядом Південно-Моравського краю Чеської Республіки.

З метою оперативної доставки вантажу та швидкого проходження митних процедур, керівництво Дніпропетровської обласної ради та Дніпропетровської торгово-промислової палати об’єднали зусилля, використовуючи наявні в обох організацій важелі та ресурси.

Президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко особисто виїхав до польського м. Ярослав, аби прискорити процедуру оформлення гуманітарного вантажу та супроводу генераторів в наш регіон.

Генератори вже готові для передачі комунальним закладам, підприємствам критичної інфраструктури та об’єднаним територіальним громадам області. Пристрої слугуватимуть для забезпечення стабільної роботи громад і комунальних підприємств обласної інфраструктури.

Ще 4 генератори надійшли від благодійного фонду «Сильні разом 2023» та його засновників Юрія Візняка і Ярослава Візняка.