Дніпропетровськгаз відкрив 20-й 104.ua клієнтський простір у регіоні

В одному з міст Синельниківського району області відкрив свої двері сучасний центр обслуговування – 104.ua Клієнтський простір.

Відтепер отримати необхідні послуги та консультації у ньому зможуть не лише мешканці даного населеного пункту, а й усі жителі Дніпропетровської області – клієнти АТ «Дніпропетровськгаз».

104.ua клієнтський простір облаштований у форматі відкритого простору «open space»: має зручне зонування та обладнаний сучасною комп’ютерною технікою.   За кожним клієнтом закріплюється персональний менеджер, який контролює надання послуги на кожному етапі, від індивідуального підбору газового обладнання до виконання замовлених робіт під ключ.

«Менеджери 104.ua клієнтського простору надаватимуть фахові консультації споживачам щодо розрахунків за розподіл газу, реєстрації в онлайн-сервісах, приєднання до системи газопостачання, розробки проектної та технічної документації, реконструкції систем газопостачання, технічного обслуговування будинкових газових мереж та приладів.

Познайомлять споживачів з пакетними послугами із заміни газового конвектора, газової плити, колонки та котла під ключ», – зазначає начальник Дніпропетровського управління клієнтського сервісу Ірина Манько.

Це вже двадцятий 104.ua клієнтський простір у Дніпропетровській області з комфортними умовами для обслуговування споживачів газу. У таких точках контакту клієнти можуть не лише отримати фахові консультації з газових питань, а й обрати нове газове обладнання, смарт-модеми, сигналізатори газу від відомих європейських та українських виробників.

Новий клієнтський простір працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00.