Дніпровські спортсмени стали кращими з кращих

15 липня в угорському місті Пакш закінчився юніорський Кубок Європи з дзюдо U21, який став успішним для збірної України, до якої увійшли спортсмени з Дніпра та Дніпропетровської області. Повідомляють у прес-службі міської ради.

На цих змаганнях вихованець дніпровської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 6 Данило Хлопецький став бронзовим призером чемпіонату у вазі 66 кг. Поєдинок за бронзу виявився дербі-поєдинком, адже суперником Данила став дніпровський спортсмен, вихованець школи вищої спортивної майстерності Гіорги Чохонелідзе.

Загалом збірна команда України стала найсильнішою на цьому Кубку Європи, випередивши 28 країн-учасниць. Попереду у наших спортсменів іще один відбірковий Кубок Європи, який відбудеться 11-12 серпня в Румунії.

Окрім того, на Відкритому Кубку України з дзюдо серед чоловіків і жінок, де змагалися 300 спортсменів з України, Грузії, Азербайджану та Ізраїлю, дніпровські спортсмени, а саме вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 6, завоювали бронзові медалі у особистій першості. Це – Олександр Кошляк (вага 73 кг) та Грачик Авагян (81 кг).

Хлопці школи відзначилися й у командному турнірі «стінка на стінку». Олександр посів перше місце у збірній команді міста «Дніпро-1», а Даніель Шевченко взяв срібло командного турніру.