До Нового року нікопольські школярі прикрасили місто власними поробками

Новорічні та різдвяні виставки проходять у всіх школах Нікополя  – це своєрідний символ святкового настрою. Учні своїми руками створюють святкову атмосферу у навчальних закладах, приміщенні міської ради, торговельних мережах та вулицях міста.

Ялинки, сніговики, малюнки, листівки, яскраві новорічні іграшки та персонажі – всі ці поробки, створені дитячими руками, прикрашають холи навчальних закладів, а також створюють новорічну атмосферу у класах, де навчаються діти. За словами начальника відділу освіти та науки міськради Валентини Сафонової, такі дива школярі створюють в рамках участі у конкурсах на кращий малюнок, кращого сніговита та інших. Кращі роботи прикрашають шкільні та міські виставки.

Ми на власні очі пересвідчились у неймовірному таланті школярів різного віку. Вже переступаючи поріг школи, відчуваєш дивовижну казкову атмосферу новорічних та різдвяних свят.  Новорічна ялинка зустрічає гостей, все навколо сяє, а діти зайняті підготовкою до святкувань.

Переважну більшість всіх новорічних витворів мистецтва учні створювали із своїми батьками вдома. Серед численних поробок найбільше вражають різновиди сніговиків із паперу, тканини, вати, і навіть із пластикових стаканів. На створення одного із них довжиною у півтора метри пішло 620 стаканів.

Крім шкільних закладів, новорічними дитячими поробками оригінально прикрасили і міську раду, зокрема хол та коридори другого і третього поверхів. Також дитячі шедеври прикрашають бігборди та магазини міста. Тож, завдяки дітям новорічний настрій з’являється і у дорослих.

школа2

школа 3

школа 4

За матеріалами прес-служби Нікопольської міської ради

Залишити відповідь