Ferrari з телевізором, телефоном і відеокамерою піде з молотка

У середині січня на аукціон Barrett-Jackson буде виставлений один з автомобілів легендарного американського кастомайзера Джорджа Барріса, що придумав, в тому числі, Бетмобіль для серіалу 1966 року і машину K.I.T.T. з серіалу “Лицар доріг”. На торги виставлять доопрацьований спорткар Ferrari 308 GTS. Повідомляє Канал 24.

Джордж купив цю Ferrari в 1978 році, відразу ж вирішивши доопрацювати автомобіль. Спорткар отримав золотисто-коричневе забарвлення кузова зі смугами в колір італійського прапора, розширені колісні арки, дуже широкі шини з дисками BBS. Крім того, були прибрані висувні фари, замінена решітка радіатора, додані нові спойлери спереду та ззаду.

Крім того, у спорткара серйозно доопрацьований інтер’єр. Автомобіль отримав електронну приладову панель, телефон NEC, телевізор Sony, аудіосистему Kenwood, камеру заднього виду і спеціальну клавіатуру, за допомогою якої вводиться код охоронної системи.

Пробіг Ferrari, оснащеної 250-сильним восьмициліндровим двигуном, становить 12,8 тисячі кілометрів. Скільки планується виручити за машину, не уточнюється.

Джордж Барріс разом зі своїм братом Семом побудував перший кастомний автомобіль в середині 1920-х, коли вони ще навчалися в школі. У 18 років він відкрив своє перше ательє і створив для власників доопрацьованих машин клуб Kustoms Car Club (написання назви саме через “К”, а не через “С” з того часу стало асоціюватися саме з Барріс).