Італійці створили “цілющі” макарони

Працівники Центру наукових досліджень імені Святої Анни у містечку Піза створили новий вид пасти, який допомагає відновитись сердечним функціям та змінює стійкість до захворювань. Повідомляє Радіо Максимум.

“Чарівним” інгредієнтом стало цільнозернове борошно з ячменю, яке додали до борошна з твердих сортів пшениця. Саме це поєднання забезпечує достатню кількість бета-глюкану.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Саме бета-глюкан здатен зменшувати пошкодження тканин, які викликають кисневі голодування – ішемія. Саме зниження кровопостачання призводить до інфарктів та відмирання тканин головного мозку. Тому “чарівні” макарони не лише зміцнюють імунітет та дозволяють забезпечити себе від інфаркту, а й є смачним варіантом для здорової трапези.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!