Кам’янчанин «утихомирив» сусідку молотком по голові  (Фото)

Днями  до поліції Кам’янського надійшло анонімне повідомлення про те, що в одній із квартир по вулиці Ніколенка чоловік вдарив жінку по голові. Як зазначають у  прес-службі поліції, прихопивши із собою молоток, чоловік пішов вимагати тиші від сусідки.

PM420image001

Виїздом на місце поліцейські встановили, що за даною адресою мешкає 63-річна жінка. За словами мешканців під’їзду, із сусідом, що проживає поверхом нижче, вони постійно конфліктували. Чоловік вважав, що сім’я сусідки навмисно заважає йому відпочивати: то стукають, то меблі переставляють, то шумно ходять по квартирі.

І того дня чоловіку здалося, що сусідка знову почала грюкотіти. То ж бо, прихопивши молотка , пішов з’ясовувати з нею стосунки. Любитель тиші підійшовши до квартири сусідки та почав гатити молотком у двері. Коли жінка відчинила, цим молотком чоловік продовжив бити вже її по голові. Остання втратила свідомість і впала на підлогу, а зловмисник повернувся до себе додому відпочивати.

Cлідчим відділом Кам’янського ВП за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15- ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України. Судом Заводського району у відношенні чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.