«Кристал» та «Алмаз»: сімейний відпочинок на курорті Трускавця

Літо – це найкращий час для відпочинку усією родиною, адже сімейний відпочинок дає прекрасну можливість рідним людям побути разом у приємній і розслаблюючій атмосфері. Україна багата на чудові краї, але Трускавець – це особливе місце. Величне передгір’я Карпат, незабутні пейзажі, чисте повітря та віддаленість від шуму та метушні великих міст – це далеко не всі переваги відпочинку на курорті.

Санаторії «Кристал» та «Алмаз» у Трускавці це місце, де Вас чекають завжди, це прекрасна нагода виїхати із сім’єю якнайдалі від промислових забруднених регіонів, оздоровити дітей та оздоровитись самим, тому що чиста вода, гірське повітря та здорове харчування – це основа здоров’я не тільки дітей, а й дорослих.

На період шкільних літніх канікул у санаторіях «Кристал» та «Алмаз» діє Акція «Яскраве літо» згідно з якою пропонуються спеціальні умови для відпочинку з дітьми. Вартість відпочинку для дітей віком до 16 років становить 88 та 145 гривень за добу в залежності від типу розміщення. У вартість послуги входить проживання в номері pвідповідної категорії («Економ», «Стандарт» та «Покращений») разом з батьками, триразове харчування, консультація лікаря педіатра та розважальна програма.

У санаторії працюють дві дитячі кімнати, дитячий та спортивний майданчики, настільний теніс, бібліотека, цифровий кінотеатр з великим екраном. На період канікул заплановані дитячі дискотеки та караоке, в залі ЛФК проводяться дитячі групові заняття. Тож будуть розваги на будь-який смак, спортивні ігри, розвиваючі заняття, майстер-класи і творчі конкурси. Все це наповнить дитячий відпочинок яскравими барвами. Багато руху, весела компанія та незабутні враження для дітей забезпечені. Аніматори допоможуть Вашій дитині адаптуватися до нового середовища і провести час корисно та з задоволенням.

Крім того у санаторіях працюють урологічне та терапевтичне відділення. Тут лікують нирки, печінку, захворювання шлунково-кишкового тракту, обміну речовин, опорно-рухового апарату, серцево-судинні недуги та захворювання верхніх дихальних шляхів. Висококваліфіковані лікарі проведуть діагностику, призначать курс лікувально-оздоровчих процедур кожному гостю з урахуванням діагнозу і медичних показань. Пропишуть курс прийому мінеральних вод та підберуть необхідну дієту. Корпуси санаторіїв «Кристал» та «Алмаз» з’єднанні критим переходом між собою та з курортною поліклінікою і водолікарнею, де надається комплекс лікувальних послуг. Сучасне обладнання та кваліфікований персонал дозволяють проводити широкий спектр різноманітних обстежень і процедур.

Яскраве літо в Трускавці чекає на Вас!
Вам неодмінно захочеться приїхати сюди знову!

Санаторії входять у структуру ТОВ «Українська готельна група»
Адреса санаторію «Алмаз»:
82200, Львівська область, м.Трускавець, вул. Суховоля, 72,
офіційний сайт: www.almaz-truskavets.com.ua

Адреса санаторію «Кристал»:
82200, Львівська область, м.Трускавець, вул. Суховоля, 60,
офіційний сайт: www.kristall-truskavets.com.ua

телефони для бронювання : +38 (03247) 6-00-20;моб.: +38 (067) 370-33-70;
тел/факс.: +38 (03247) 5-01-16
e-mail: sales1@ukrhotelgroup.com.ua, sales2@ukrhotelgroup.com.ua

Залишити відповідь