Курсант з Дніпра отримав золото на Чемпіонаті Європи з рукопашного бою (Фото)

З 2 по 8 жовтня в м. Імілін (Польща) відбувся Чемпіонат Європи з рукопашного бою. У міжнародних змаганнях брали участь 280 спортсменів із 18 країн. Чемпіоном змагань у своїй ваговій категорії став курсант 2 курсу факультету кримінальної поліції Єгор Набока. Повідомляють у відділенні зв’язків з громадськістю ДДУВС.

Єгор здобув титул чемпіона у розділі «Повний контакт», провівши три надважкі зустрічі. У першій сутичці спортсмен виграв у болгарина, якого дискваліфікували за заборонені дії, у другій переміг поляка. У фіналі курсанту Набоці довелося виборювати перемогу у спортсмена з Чернівців, який, до речі, приїхав на чемпіонат у складі збірної України першим номером.
Тренується спортсмен на базі Студентського клубу єдиноборств, який функціонує на базі університету. Від його тренера, викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександра Журавля дізналися, що Єгор був одним із перших членів клубу, наполегливо тренувався 4 роки, і як результат – у свої 19 має такі високі досягнення у спорті. «Я дуже задоволений виступом Єгора на цих змаганнях. Техніка, характер, сила волі – все це допомогло йому здобути перемогу. Він і на тренуваннях такий – впевнений у собі та витривалий», – розповідає тренер.
Попереду у курсанта ДДУВС – нова вершина – Чемпіонат світу з рукопашного бою.