Медики Дніпра на сторожі здоров’я людей

З нагоди Дня медичного працівника ми з особливим пієтетом і вдячністю адресуємо слова привітань людям у білих халатах, які зустрічають нас посмішками у перші секунди життя та є нашими ангелами-охоронцями десятки наступних років. Але розуміння правдивості цих слів приходить зовсім не в дні свята. Тоді, коли підступна хвороба чи несподівана травма переривають звичний ритм людського життя, коли губи стискаються від болю, а на очі навертаються сльози, й кожна секунда приносить страждання, приходить чітке усвідомлення важливого значення в житті кожної людини фахівців найважливішої благородної медичної професії

На сторожі здоров’я людей щоденно цілодобово стоїть колектив 6-ї міської клінічної лікарні. У комунальному закладі – близько тридцяти відділень і підрозділів, в яких працюють біля 8 сотень лікарів, медичних сес­тер, молодшого медичного персоналу. Їхня робота – чітка, злагоджена, професійна. Організувати це під силу тільки керівнику із беззаперечним авторитетом, тому, хто знає ритм роботи лікарні з багаторічного досвіду й співпраці з колегами. Олександр Сірий про­йшов шлях від хірурга, завідувача відділення до головного лікаря та директора медичного закладу

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«У медичній справі успіх не може залежати тільки від досягнень кожного окремого фахівця, це, безперечно, командна робота, яка вимагає не тільки знань, але й взаємо­розуміння, найвищих людських якостей», – упевнений Олександр Євгенович.

Щодня до лікарні по медичну допомогу звертаються щонайменше сотні пацієнтів, щороку виконуються більш як 7 тисяч оперативних втручань, і навіть тяжко й безнадійних хворих завдяки досвідченим лікарям повертають до життя.

У команді працівників шостої міської лікарні – медики зі стажем та багатим досвідом роботи, молоді фахівці, які опановують здобуті новітні знання щоденним досвідом. Усі вони впевнено крокують у ногу з часом, застосовуючи вміння й практику задля рятування життя й відновлення здоров’я людей.

Дорогі медичні працівники!

Ваша професія – це щоденна праця, яка несе добро, турботу, посмішки. Ви поспішаєте на допомогу, не рахуючись із власним часом, сном, утомою. Вам невідомо, що таке поганий настрій і як він може заважати роботі. Ваша професія потребує постійної зібраності, витримки, часом у надскладних умовах виснажливої праці – оптимізму та сердечності. У цей святковий день щиро бажаємо: нехай не на словах, а на ділі професія медичного працівника нарешті посяде достойне місце серед найважливіших високо­оплачуваних глибоко шанованих професій в Україні.  Медичним закладам – належне фінансування та забезпечення ліками, щоб кожному, хто звернувся по допомогу, ви могли надати її стовідсотково.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!