Мешканців Дніпра закликали вчасно сплатити рахунки за воду

Комунальне підприємство «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради закликає мешканців своєчасно оплатити свої рахунки за воду.

На сайті підприємства зазначається, що мережа водопроводу та каналізації є критично важливою інфраструктурою, відіграє одну із ключових ролей у охороні здоров’я, її постійна доступність є важливою умовою підтримки особистої гігієни.

«Закликаємо кожного мешканця міста залишатися вдома, однак своєчасно оплатити свої рахунки за воду та каналізацію доступними способами через мережу Інтернет, в т.ч. шляхом реєстрації в Особистому кабінеті за електронною адресою http://vodokanal.dp.ua/ або http://dneprvoda.com.ua/, за якою можливо передати показання приладів обліку, дізнатись стан розрахунків та здійснити оплату спожитих послуг. Також, звертаємося до споживачів допомогти із дистанційною оплатою за воду своїм рідним та сусідам – літнім людям, вихід з дому для яких наразі особливо небезпечний, та які не мають доступу до мережі Інтернет та звикли платити за комунальні послуги через каси банків», – зазначають у КП Дніпроводоканал».

Крім того, сплата комунальних послуг мешканцями міста є єдиним джерелом забезпечення належного рівня санітарно-гігієнічних норм в період боротьби з епідемією COVID-19.