Молоко викликає сонливість і приводить до раку

За допомогою деяких продуктів можна допомогти шкірі і організму в цілому довше зберегти молодість. Експерти запевняють, що теорія про користь молока для зміцнення організму в корені невірна. Більш того, за результатами досліджень, молочні продукти відповідальні за збільшення вироблення гормону, який називається інсуліноподібним фактором росту. А він, в свою чергу, призводить до розвитку ракових пухлин.

Американці доводять, що молоко, всупереч поширеній думці, не захищає від переломів, але може сприяти руйнуванню живуть в організмі бактерій. За словами вчених, відмова від молока – абсолютно правильне рішення.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Зате на молоко варто звернути увагу тим, у кого проблеми зі сном. У його складі є триптофан, який перетворюється в серотонін і мелатонін після попадання в організм. Перший викликає сонливість і розслаблення, а другий забезпечує неспання тіла і регулювання циклів сну.

Група вчених дослідного центру City of Hope також проводили безліч експериментів, щоб зрозуміти, хто більше схильний розвитку ракових утворень. Вони встановили, що, якщо у людини присутній цукор в крові, вона перш за всіх піддається утворенню ракових утворень, повідомляє medicalanswers.com.ua. 

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!