На Дніпропетровщині – гучне затримання хабарника (Фото)

На Дніпропетровщині правоохоронці затримали керівника міжрайонного управління водного господарства на хабарі. Чотири тисячі доларів США він вимагав за сприяння у вирішенні земельного питання. Наразі посадовець затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

До міжрайонного управління водного господарства звернувся представник приватного підприємства, з метою одержання технічної документації на земельну ділянку площею 2,2 га та погодження договору оренди.

Видати дозвіл на виготовлення необхідної технічної документації та погодити у подальшому договір оренди, виконуючий обов’язки начальника міжрайонного управління водного господарства пообіцяв за винагороду у розмірі 4 тисячі доларів США.

15 липня оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції спільно з Криворізькою місцевою прокуратурою №2 затримали зловмисника під час одержання першої частини неправомірної вигоди – 500 доларів США.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.