На Дніпропетровщині нещасна тварина намагалася сховатися від вогню (Фото)

22-го вересня о 17:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Гречане Петриківського району горить суха трава. За викликом одразу було направлено чергове відділення пожежно-рятувальної частини. Повідомляють у Головному  управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники встановили що пожежа виникла на відкритій території та через пориви вітру вогонь впритул наблизився до господарчої споруди. Внаслідок пожежі знищено суху траву на площі 1,4 га. Також, пошкоджено покрівлю покинутої господарчої споруди. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили їжака, який ховався від полум’я у старій автомобільній покришці. Рятувальники дістали бідолашного, напоїли водою та відпустили.

“Не ігноруйте слів рятувальників! Не підпалюйте суху рослинність та не кидайте на землю незагашені недопалки. Будьте уважними та відповідальними! Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101», – звернулися рятувальники.